Nieuws   Zoeken 

Petra's spitskool met nasikruiden
Ingredienten: (3 pers.):
1 spitskool
1 zakje nasikruiden (bv. van Knorr)
300 gr gehakt
aardappelen naar behoefte
Bereiding:
Schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar. Snij de spitskool aan reepjes en kook de kool in 15 minuten gaar. Rul ondertussen het gehakt bruin. Voeg daarna 1,5 dl. water toe en de nasikruiden. Giet de kool af en schep ze door het gehakt met de kruiden. Giet als laatste de aardappelen af. Eet smakelijk!
Receptnummer: 9116 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Mijn buurvrouw gaf me ooit deze tip. Supermakkelijk en heerlijk. Op het bord maken we er een stamppot van want de aardappelen prakken we door het groente/gehaktmengsel. Ook ons zoontje van 14 maanden smult ervan!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept