Nieuws   Zoeken 

Joys's witte saus voor asperges (zie basisrecept)
Ingredienten: (2 pers.):
100 gr. asperges
1/2 dl. room
1/2 dl. droge witte wijn
1/2 dl. aspergesvocht
100 gr. boter, in stukjes
peper/zout/cayennepeper
Bereiding:
Asperges schillen en ondereinden afsnijden en alles gaar koken. Vocht bewaren. 1/2 dl. vocht met room, witte wijn en asperges inkoken tot ongeveer de helft. Vervolgens de asperges pureren en de massa door een zeef passeren. De stukjes boter er één voor één door de saus kloppen. Op smaak brengen met peper/zout/cayennepeper.
Receptnummer: 9157 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Eventueel ham en eieren over de asperges verdelen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept