Nieuws   Zoeken 

Marina's zomerse pastasalade met zalm, krab en garnalen
Ingredienten: (4 pers.):
150 gram surimuflakes ( namaakcrab)
150 gram noorse garnalen
200 gram gerookte zalm
1 grote ui
250 ml. witte wijn
1 kruidenbouillontablet
potje asperges
3 eetl.olijfolie
beetje citroensap ( 2 eetl.)
1 doosje dille( diepvries) of vers
vers gemalen peper
peterselie
1 zak pipe rigate ( pasta )
Bereiding:
Ui pellen en snipperen. In steelpan ui, wijn , en bouillontablet al roerende aan de kook brengen. en ongeveer in 15. minuten tot de helft in laten koken. Wijnmengesel zeven boven een kommetje ( wijnmengsel bewaren) en de uien weg doen. Een pan met ruim water en zout aan de kook brengen en pasta gaar koken en af laten koelen. Bosuitjes in ringetjes snijden en peterselie fijnknippen. Door afgekoeld wijnmengsel kloppen: citroensap,olijfolie, dille, peterselie en op smaak brengen met zout en peper. In een kom luchtig door elkaar scheppen: pasta, asperges, bosuitjes , vis en wijnmengsel.
Receptnummer: 9279 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min.
Opmerking:
Dit recept is zalig op warme dagen met warm ciabatta brood en roomboter
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept