Cisca's bakkeljauw |
Ingredienten: (4 pers.):
1 zakje ± 400 gr bakkeljauw
(surinaamse winkel)
1 tomaat
1 madam jeanet peper
1 ui
klein beetje olie | Bereiding:
Week de bakkeljauw 24 uur in koud water
ververs dit water 3 à 4 maal.
Pluis de bakkeljauw fijn.
snij de tomaat en ui in kleine stukjes.
Verhit de olie in een pan en bak de bakkeljauw een paar minuten voeg ui en tomaat toe en de peper.
Laat dit alles zo'n 20 min. stoven
Lekker met witte rijst of cassave patat |
Receptnummer: 931 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: cisca |
Opmerking: Het weken van de vis duurt wat lang maar is absoluut noodzakelijk, maar voordeel is dat je er niet bij hoeft te blijven |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |