Stephanie's ovenschotel alfredo (dieet) 6punten per persoon |
Ingredienten: (1 pers.):
40 gr spaghetti
1 gehakte ui
1 knoflookteentje
100 gr champignons in plakjes gesneden
3 tomaten
50 gr tonijn (uit blik op eigen nat)
1 eetlepel italiaanse kruiden
1 eetlepel parmezaanse kaas
peper
zout | Bereiding:
Kook de spaghetti beetgaar in licht gezouten water stoof de ui en de knoflookteentje samen met de champignonplakjes aan laat de tonijn uitlekken en ùmeng de kruiden eronder kruid met peper en zout en verdeel het mengsel over de helft van de spaghetti ovenschotel leg de rasterende spaghetti erbhovenop en bestrooi met de parmezaanse kaas plats gedurende 20 min in een voorverwarmde oven op 200°C |
Receptnummer: 9328 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. |
Opmerking: italiaanse kruiden kan men vinden in de gewone supermarkt |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |