Nieuws   Zoeken 

Els' pasta met garnalen en tonijn
Ingredienten: (4 pers.):
Pasta tricolore voor 4 pers.
1 el olijfolie
bosje bosuitjes
3/4 bakje champignons
2 blikjes tonijn
150 gr. garnalen
2 el maïzena of bloem
4, 25 dl. melk
4 tomaten
paneermeel
50 gr. geraspte kaas
zout en peper
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 190 graden. Breng een grote pan met water aan de kook en kook de pasta beetgaar. Laat het vervolgens uitlekken. Verhit de olie en fruit de in ringetjes gesneden bosuitjes. Voeg de in plakjes gesneden champignons toe en bak het geheel zo'n 5 minuten. Laat de tonijn uitlekken. Vermeng de pasta met de bosuitjes, champignons, tonijn en garnalen. Meng de maïzena met wat wat bloem. Giet de rest van de melk in een steelpannetje en meng het maïzenamengsel erdoor. Verwarm de saus tot hij dikker wordt. Breng op smaak met zout en peper. Vermeng de saus met de pasta en schep alles in een ovenschaal. Snijd de tomaten in plakjes en verdeel ze over de ovenschotel. Tot slot paneermeel of vers broodkruim erover plus de geraspte kaas en schuif het in de oven. Na zo'n 25-30 minuten kun je aan tafel. Eet smakelijk!
Receptnummer: 9347 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Het is ook erg lekker om door de saus peterselie te doen of dille en om iets minder melk te gebruiken en daarvoor in de plaats witte wijn toe te voegen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept