Nieuws   Zoeken 

Sandie's rijst met andijvie
Ingredienten: (2 pers.):
rijst (voor 2 personen)
200 gram andijvie
150 gram gehakt
3 tenen knoflook
1 rode ui
2 bouillonblokjes
ketjap
olijfolie
Bereiding:
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing, maar dan niet in water maar in bouillon. Laat de rijst na het koken 5 minuten met het deksel op de pan staan. Bak vervolgens in de wok in een beetje olijfolie de fijngesneden rode ui en knoflook aan, doe er daarna het gehakt bij. Als het gehakt bijna gaar is voeg je de andijvie toe. Blijf de andijvie roerbakken totdat het de helft is van het oorspronkelijke volume. Voeg een royale scheut ketjap toe en de rijst. Roerbak dit mengsel nog 5 minuten zodat de smaken goed vermengen en een beetje vocht kan verdampen. Smullen!!
Receptnummer: 9706 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept