Nieuws   Zoeken 

Tieneke's Hongaarse goulashsoep
Ingredienten: (8 pers.):
potje rundvleesbouillon
2 el karwijzaad (kummel)
peterselie
4 uien
2 teentjes knoflook
1 prei
2 paprika's
3 el paprikapoeder
1/2 kg rundvlees of varkensvlees in stukjes
4 wortels
peper en zout naar smaak
sambal naar smaak
olie
4 aardappelen
3 blikjes tomatenpuree
Bereiding:
Maak 4 el olie warm in een grote pan, bak daar de stukjes vlees in aan, doe daarbij de gesneden uien en de geperste knoflook. Doe daarbij de paprika's in stukjes gesneden en de 3el paprikapoeder en de 2 el karwijzaad. Dan de prei erbij en de bouillon en de peterselie. Dan de wortel in kleine stukjes en de aardappelen in stukjes en de blikjes tomatenpuree toevoegen en peper en zout en sambal naar smaak en laat dit totaal 2 uurtjes lekker sudderen.
Receptnummer: 9732 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 180 min.
Opmerking:
Eigenlijk moet je dit in een Hongaarse stoofketel klaarmaken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept