Nieuws   Zoeken 

Ody's gevulde flensjes met mascarpone en banketbakkersroom
Ingredienten: (6 pers.):
6 flensjes (zelfgebakken of kant-en-klaar)
kom romige mascarpone
kom gele banketbakkersroom (kun je zelf maken met custardpoeder en slagroom)
honing
gehakte nootjes (bv. hazelnoot)
Bereiding:
Maak de flensjes warm in een koekepan. Vul een knijpzak met mascarpone en één met banketbakkersroom. Leg de flensjes elk op een bord en knijp op elk flensje een "strook" mascarpone en een strook gele room naast elkaar (op de helft van het flensje). Klap de flensjes één keer dubbel en giet er wat honing overheen in een zigzag-patroon (een paar theelepels). Bestrooi ze nu met wat gehakte nootjes.
Receptnummer: 9831 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Lekker toetje als je van zoet houdt, maar wel machtig.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept