Renate's broodschotel (Als ontbijt, brunch of gewoon voor de lekker)
Ingredienten: (4 pers.):
1 oud brood zonder korsten
(bruin en / of wit)
2 eieren
een kopje melk
kaneel
boter
bruine basterdsuiker
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 225 (200 graden hetelucht oven) Maak het brood in stukjes. Kneed in een mengkom de eieren, de melk en lekker veel kaneel door het brood heen (een vies klusje maar dat is het wel waard). Vet een cakeblik in en verdeel dat het prutje in. Dan ca. 20 tot 30 minuten in de oven tot de broodschotel gaar en mooi bruin is. Warm serveren met boter en bruine basterdsuiker
Receptnummer: 4899 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Renate
Opmerking:
Dit is een receptje van mijn moeder. Het is vrij machtig, maar ontzettend lekker! Je kunt als variatie er ook krenten, rozijnen en noten door heen doen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept