Gerben's tagliatella carbonara
Ingredienten: (4 pers.):
¾ pak Tagliatella
3 tomaten
teentje knoflook
bekertje crême fraiche
200gr bacon
half zakje parmezaanse kaas
olijfolie
Bereiding:
Kook de tagliatella volgens de aanwijzing op het pak. Snij de bacon in kleine stukjes en bak deze zachtjes uit in een lepel olijfolie. Voeg halverwege de in stukken gesneden tomaten toe en laat pruttelen tot een dikke saus. Roer vervolgens de crême fraiche erdoor en knijp hierboven het teentje knoflook uit. 2 minuutjes zachtjes laten pruttelen, af en toe roeren. Tot slot de parmezaanse kaas erdoor roeren en de uitgelekte tagliatelle erdoor. Klaar!
Receptnummer: 6075 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Gerben
Opmerking:
Lekker met een salade van tomaten, uiringen en komkommer!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept