Ag's mediterane kabeljauw
Ingredienten: (4 pers.):
4 kabeljauw filets
rode tapenade(kaasafdeling of bij de hema)
blikje ansjovis
bakje cherrytomaten
kleine mozarella bolletjes
2 kleine grof gesneden uien
teen knoflook geplet
eetlepel provencaalse kruiden
olijfolie
peper en zout naar smaak
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet 2 ovenschalen in. Leg de kabeljauw in de ovenschaal. Verdeel de tapenade over de vis. Laat de ansjovis uitlekken en verdeel vervolgens kruisling over de tapenade, zet in de oven. Doe de tomaten, mozarella, kruiden, knoflook in de andere schaal en besprenkel met wat olijfolie en bestrooi met vers gemalen peper zout. Plaats ook in de oven als de velletjes van de tomaten barsten is alles klaar. Vis 20 min. In de oven de tomaten mix 10 a 15 minuten. Heel erg lekker en makelijk! !
Receptnummer: 12117 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
als je niet zo'n grote oven hebt kan alles ook in 1 schaal, zet dan eerst de vis in de oven, meng
stooi geen zout of peper op de vis, de ttapenade en de anjovis zijn al kruidig genoeg!
de rest in een aparte kom en voeg na 5 minuten toe aan de rest. ik eet hier het liefste brood bij
maar je kunt zelfs krieltjes bij de tomaten mix doen( wel even 4 minuten voorgaren in de magnetron)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept