Trijna's rauwe andijviestamppot met ei en kaas
Ingredienten: (4 pers.):
1 kilo aardappelen
750gr andijvie
4 eieren
scheutje azijn
1 eetlepel boter
150 gr geraspte kaas
1 dl melk
zout
peper
Bereiding:
Schil de aardappelen en kook ze in water met wat zout gaar. Snijd de andijvie fijn en was deze goed. Kook de eieren 5 minuten, spoel ze onder de koude kraan en pel ze. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn,schep de andijvie door de aardappelen en zet de pan op een laag vuur. Voeg een scheutje azijn en de boter toe en schep alles goed door elkaar. Doe de kaas erbij en laat deze smelten. Om de stampot wat smeuiger te maken eventueel wat melk toevoegen. Snijd de eieren in stukjes en schep ze door de stampot. Breng op smaak met zout en peper
Receptnummer: 3523 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Trijna
Opmerking:
620 calorieen p.p
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept