Ri@'s spirelli met gehakt en geitenkaas voor 1 persoon
Ingredienten: (1 pers.):
200 gram rundergehakt
1 sjalot
2 eetlepels tomatenpuree
150 gam spirelli of andere pasta als je dat lekker vindt
1 eetlepel basilicum
1 dl crème fraîche
50 gram geitenkaas
boter
peper
zout
Bereiding:
kook de pasta met zout en een klontje boter. smelt een klontje boter in de koekenpan. fruit het gehakt met het sjalotje en roer de tomatenpuree erdoor. voeg de fijngeknipte basilicum en de crème fraîche toe. goed doorroerem en een paar minuten laten pruttelen. de geitenkaas in stukjes snijden, bij de saus doen en laten smelten. giet de spirelli af en schep op je bord en doe de saus erover.
Receptnummer: 10567 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
uit een kookboek voor klunzen, uit de witte boekenmarkt. erg lekker en met de kruiden en de kaas valt te 'rommelen', je kunt dus naar eigen smaak van alles toevoegen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept