Ingrid's malse cajunkipreepjes met pita en saus
Ingredienten: (2 pers.):
pitabroodjes
250 gr. kipfilet (in reepjes)
ei
maizena
cajunkruiden
peper
zout
Saus:
flesje schaschliksaus (van calve)
stukjes ananas (uit blikje)
scheut ketjap
scheutje maggi
1
5 el abrikozenjam
el creme fraiche
Bereiding:
Bestrooi de kip roiaal met de cajunkruiden. Klop het ei los met wat peper en zout en voeg hier net zoveel maizena toe dat het wat "stroperig" wordt. Dit mengsel door de kip scheppen en even laten staan. Dan doe je alle ingredienten voor de saus (alleen de creme fraiche nog niet) door elkaar en verwarm je. Bak de kip op hoog vuur bruin en als dit bijna klaar is, roer je nog even de creme fraiche door de saus. Pitabroodjes in de broodrooster en smakelijk :)
Receptnummer: 12115 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
serveer met een lekkere salade
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept