Laura's Pistou uit Nice
Ingredienten: (4 pers.):
1 courgette, in plakjes
1 kleine aardappel, in plakjes
1 sjalot, gesnipperd
1 wortel, in plakjes
225 gr. tomatenstukjes uit blik
1.2 l. groentebouillon
50 gr. sperziebonen, in stukjes van 1 cm.
50 gr. diepvriesdoperwten
50 gr. kleine pasta
6 el. pesto
1 el. zongedroogde tomatenpasta
zout en versgemalen zwarte peper
geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding:
Leg de courgette, aardappel, sjalot, wortel en tomatenstukjes in een grote pan en giet de bouillon erbij. Breng op smaak met zout en peper. Breng alles aan de kook, leg het deksel erop en laat het 20 min. zachtjes koken. Voeg de sperziebonen, doperwten en pasta toe. Laat de soep 10 min. koken tot de pasta zacht is en breng de soep verder op smaak. Schep de soep in kommen. Meng de pesto met de zongedroogde-tomatenpasta en doe een lepel hiervan in elke kom. Serveer de pistou met de geraspte kaas ernaast, zodat iedereen die naar behoefte over zijn soep kan strooien.
Receptnummer: 7662 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
MMMMMMMMMMMMM...........
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept