Kipfilet met ananas in ketjapsaus van Carolien
Ingredienten: (2 pers.):
300 gram kipfilet
1 blikje ananas
1/2 brie
ketjap manis
zout
Bereiding:
Snijd de kipfilet in stukjes, zout ze licht. Bak ze in een braadpan gaar op vrij hoog vuur. (de stukjes blijven dan mals). Haal de kipfilet uit de pan (of schuif het even opzij) en bak de stukjes ananas mee totdat ze goed warm zijn en lichtbruin worden. Zet het vuur laag en voeg een scheutje ketjap toe. Goed door elkaar roeren. Als laatste voeg je (naar smaak) de brie toe. Laat die smelten (goed roeren!)
Receptnummer: 5927 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 24 min. | Meer recepten van: Carolien
Opmerking:
Lekker met spercieboontjes en gebakken aardappeltjes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept