Stephanie's gestoofde visschotel met garnalen (dieet)
Ingredienten: (3 pers.):
4 theelepels olijfolie
60 gram ui
60 gram bleekselder
60 gram wortelen
60 gram rode paprika (de 4 vorige ingrediŽnten allemaal fijn snijden)
400 gram tomaten uit blik, uitgelekt en in stukjes gesneden, bewaar het sap
3 3/4 dl water
200 gram geschilde aardappelen in dobbelsteentjes gesneden
1 eetlepel fijngehakte peterselie
1 kippe bouillon tablet
1 laurierblad
1/4 theelepel thijm
1/8 eetlepel peper
300 gram visfilets, in stukken gesneden
60 gram gepelde garnalen
Bereiding:
Verhit de olie in een pan en fruit de ui, bleekselder, wortelen en paprika gedurende 5 min. Doe de rest van de ingrediŽnten erbij, behalve de vis en de garnalen. Breng dit aan de kook. Zet het vuur wat lager, dek de pan af en laat het geheel 20 ŗ 25 min zachtjes koken tot de aardappelen gaar zijn. Voeg de vis en de garnalen toe en laat ze 5 min meekoken, tot de vis niet meer doorschijnend is. Verwijder het laurierblad voor het opdienen.
Receptnummer: 9947 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 50 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept