Marion's hutspot met ketjap
Ingredienten: (4 pers.):
750 gr hutspot (wortels/uien)
400 gr rundergehakt
aardappelen
boemboe sate (conimex)
gefruite uitjes
ketjap
Bereiding:
Bak het rundergehakt met 2 eetlepels ketjap rul. Doe dit onderin een ovenschaal. Bak in dezelfde pan de uien, met 2 eetlepels ketjap en flink veel boemboe sate. Schil de aardappelen en kook deze samen met de wortelen in ong. 15 min. gaar. Stamp de aardappelen met de wortelen door elkaar, schep hier de gebakken uien door en doe dit bovenop het gehakt. Maak een krokant korstje met de gefruite uitjes en een paar klontjes boter. Dan ongeveer 20 min. in een hete oven.
Receptnummer: 4828 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Marion van Viegen
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept