Bria's allerlekkerste goulash
Ingredienten: (6 pers.):
1 kg. rundvlees(dobbelstenen)
1/2 pond magere spekjes
3 uien
2 rode paprika's
1pak gezeefde tomaten
2 eetl. bloem
2 rundvlees bouillon blokjes
zout,peper
2 eetl. paprika poeder
Bereiding:
Uien en paprika's klein snijden. Spekjes langzaam uitbakken en uit de pan halen, vlees bruin bakken, dan de uien er bij en even meebakken, dan de paprika's. Zout, peper en paprikapoeder er bij bloem er over en even gaar laten worden. Bouillonblokjes erboven verkruimelen, gezeefde tomaten er bij en een glas water en aan de kook brengen (als het te dik is nog wat water toevoegen) Spekjes weer toevoegen. Op een zacht pitje plm. 3 uur laten sudderen en af en toe doorroeren. EET SMAKELIJK.
Receptnummer: 7503 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 180 min.
Opmerking:
Dit recept komt uit een kookboek van Elsevier van 40 jaar geleden en een beetje van mezelf.
Een dag vantevoren klaar maken is het lekkerst.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept