Betty's ovenheerlijke gevulde scholfilet
Ingredienten: (4 pers.):
1/2 citroen
1eetl. gembersiroop of gembernat
400gr. boter
4 gevulde scholfilets
1 zak roerbakschotel (naturel of italiaans)
2eetl. olie
peper
zout
Bereiding:
Verwarm de oven voor tot op 175C. Pers de citroen uit en roer de gembersiroop erdoor. Smelt de boter in een ovenschaal. Leg de scholfilets erin en zet de schaal 15min. in de voorverwarmde oven. Verhit 5 min. voor het einde van de oventijd de olie in een wok en roerbak de roerbakgroenten al omscheppend in ca. 5min. beetgaar. Breng de groenten op smaak met peper en zout. Verdeel de groenten over 4 borden, leg de schol er voorzichtig op en bestrooi met zout naar smaak. Voeg het citroenmengsel aan het stoofvocht toe. Schenk de saus door een zeefje op de groenten.
Receptnummer: 3152 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Betty
Opmerking:
Heerlijk met aardappelkroketjes
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept