Hanny's zuurkool-kalkoengoulash
Ingredienten: (2 pers.):
400 gr. kalkoen-nasivlees (AH)
1 grote ui
25 gr. margarine
1/2 pak voorgestoomde A-partjes
1 eetl. goulashkruiden
blikje tomatenpuree
1 kippenbouillontablet
pak wijnzuurkool
potje crème fraiche
Bereiding:
Ui snipperen, paprika in stukjes. In braadpan margarine verhitten en vlees in ca. 3 min. bruinbakken. Ui/paprika toevoegen en 2 min. meebakken. Aardappelpartjes -de grote even doorsnijden- erdoor mengen en 3 min. meebakken. Toevoegen: goulashkruiden, tomatenpuree en 2 dl water. Bouillontablet erboven verkruimelen en laten oplossen. Zuurkool erbij, met twee vorken goed uit elkaar trekken en alles dooreen mengen. Met deksel op pan in ca. 30 min. op laag vuur gaarstoven. Crème fraiche erdoor roeren en even meverwarmen.
Receptnummer: 5153 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Hanny
Opmerking:
Ik heb er geen aandelen, maar ook de A-partjes zijn bij A.Heijn te koop.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept