Tine's gebakken kabeljauw met avocado en gamba's
Ingredienten: (2 pers.):
2 kabeljauwfilets ieder 225 g.
1 handje verse basilicum
gesnipperd
olijfolie
1 avocado
geschild
zonder pit
gehalveerd en in plakjes
200 gr.gepelde gamba's
gekookt of rauw
1.5 dl.slagroom
100 gr.geraspte cheddarkaas(bij A.H.)
zout en peper naar smaak.
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 220 gr. Vet een bakblik in met een beetje olijfolie,bestrooi de filets met peper en zout en leg ze op de plaat. Strooi de basilicum,avocado en gamba's over de filets. Sprenkel de slagroom overheen en de geraspte erover. Bak de vis in 20 minuten tot hij licht bruin is en begint te pruttelen. Als er nog geen bruin korstje op zit dan nog even vlak onder de grill. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met een groene salade. Superlekker.
Receptnummer: 11418 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Dit recept komt uit een kookboek van Jamie Oliver,dit boek kreeg ik van de week van mijn zoon dus gelijk uitgeprobeerd en héél lekker appart en snelklaar! ! ! ! !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept