Karens Kabeljauw uit de oven
Ingredienten: (2 pers.):
400 gr kabeljauwfilet, 3 eetl.
rode pesto ( grand I'talia),
ciroensap, 2 uien in ringen,
2 tenen knoflook in stukjes,
3 vleestomaten ontveld, ontpit
en in stukjes gesneden,125 ml
creme fraiche, ovenschaal,
aluminiumfolie
Bereiding:
Verwam de oven op 190 graden. Besprenkel de vis met citroensap, zout en peper. Laat dit 15 min staan. Doe in een (vis)pan wat olijf olie en bak hier in de vis 1minuut per kant. Leg ze in een ovenschaal In het achtergebleven olie de uien en de knoflook ongeveer 3 min. bakken. Haal de pan van het vuur roer dan de pesto, creme fraiche en de stukjes erdoor tot een gladde saus. Doe de saus over de vis en dek het af met aluminiumolie ( met de gladde kant naar de vis). En zet het voor 20 minuten in de vooverwarmde oven. Lekker met pasta naar keuze.
Receptnummer: 5823 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Karen Bijker
Opmerking:
dit is een heerlijk recept heel makkelijk te maken
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept