Betty's ovenschotel met kabeljauw
Ingredienten: (4 pers.):
100 gram geraspte oude kaas
1 pakje aardappelpuree (Maggi)
400 gram kabeljauwfilet
200 gram boerensoepgroente
6 plakken Leidse kaas 20+
1 el boter
4 dl melk
1 ei
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200C. Leg de kabeljauwfilet in een diepe ovenschaal en bestrooi de vis met peper en zout. Leg hierop de plakken Leidse kaas met daarop de soepgroente. Maak de puree volgens de aanwijzing op de verpakking maar verander de verhouding in 4 dl melk en 2 dl water. Verdeel de puree over de soepgroente en strooi hierover de rest van de geraspte kaas. Zet de schotel ca. 45 minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Wordt de schotel te donker, dek deze dan af met aluminiumfolie.
Receptnummer: 5513 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: betty
Opmerking:
Lekker met een frisse Salade. Om de puree extra lekker te maken een eetlepel boter, een losgeklopt ei en 2 eetlepels geraspte kaas erdoor roeren.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept