Sarabethjes hachee een andere variant
Ingredienten: (4 pers.):
1 kilo runderlappen
1 rode peper
1 bakje champignons
1 groene paprika
1 rode paprika
3 heel dikke uien
soepgroenten klein zakje
hachee mix
peper zout kaneelpoeder (theelepel)
Bereiding:
Runderlappen fijn snijden Uien fijn snijden, paprika. champignons fijn snijden. Eerst de uien bruin braden + vlees aanbraden daarna paprika + soepgroenten +champignons aanbakken. Dit geheel in een pan op een laag vuur zetten en 200ml water toevoegen, Het geheel kruiden met zout en peper en kaneelpoeder. Vijf laurierbladen toevoegen en zo een twee uur laten sudderen op een laag vuur. Daarna een hacheel mix toevoegen.
Receptnummer: 11210 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 120 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept