Francis' Hollandse Kaasdoop
Ingredienten: (4 pers.):
50 g boter en 50 g bloem -
1/2 l melk -
250 g oude kaas (Gouda geraspt) -
2 eierdooiers -
zout en peper -
Bereiding:
smelt de boter en roer de bloem erdoor -voorzichtig de melk erdoor roeren en blijven roeren tot een gladde saus -voeg de kaas erbij en laat deze oplossen -de losgeklopte eierdooiers door de niet kokende saus roeren en kruiden met zout en peper naar smaak -hou de kaasdoop warm (ze mag wel niet meer koken)
Receptnummer: 8647 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Serveertips: Geef er licht geroosterde toost bij in reepjes gesneden, en dippen maar. Lekker wit wijntje doet het hier uitstekend bij.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept