@strid's Haricots Verts met spekjes en zilveruitjes
Ingredienten: (4 pers.):
400 gram haricots verts,
50 gram katenspek,
150 gram kleine zilveruitjes,
1 grof gesneden ui,
scheutje olijfolie
Bereiding:
Maak de haricots verts schoon en blancheer ze in ruim kokend water met zout, tot ze beetgaar zijn (ca. 3 minuten).Snijd het katenspek in dunne reepjes en laat de zilveruitjes uitlekken. Doe een scheutje olijfolie in de pan en bak de spekreepjes hierin uit. Voeg de uitjes toe en bak deze even 2 minuten mee. Meng dan de haricots verts erdoor en bak dit mee tot alles door en door warm is. Breng op smaak met versgemalen peper.
Receptnummer: 8523 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Ik had nog wat feta liggen wat ik er in kleine blokjes heb doorgemengd en wat prima smaakte.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept