Trijna's kabeljauw met eieren
Ingredienten: (4 pers.):
350 gram kabeljauw
250 gram aardappelen
zes eieren
drie uien
drie plakjes ham
olijfolie en zout
Bereiding:
Maak de kabeljauw klein en was ze goed. Schil de aardappelen en was ze. Snijd de aardappelen daarna in vierkante stukjes en bak ze in de olijfolie. Laat een beetje olie in de koekepan achter en bak daarin de uien die in dunne ringen zijn gesneden. Als de uien licht gebruind zijn (ongeveer acht minuten), dan de kabeljauw erbij doen en even meebakken. Twee geklopte eieren met een vork er vlug doorheen roeren. Als ze beginnen te stollen, de gebakken aardappelen erdoorheen roeren. Een weinig zout toevoegen, verdelen over de borden en boven op de vis op ieder bord een gebakken ei leggen. De ham komt er opgerold naast
Receptnummer: 3633 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Trijna
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept