Mirjam's andijvie taart
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak bladerdeeg
paneermeel
andijvie
1 eetl. zonnebloemolie
500 gr. aardappelen
2 dl. melk
3 eieren
zout peper nootmuskaat
1 magere runderrookworst
100 gr. gerookte spek
pannekoekstroop
Bereiding:
deeg ontdooien en in een ingevette vorm doen,gaatjes erin prikken en bestrooien met parneermeel.verhit de olie in een wok en andijvie zoŽn 2 min. roerbakken.aardappelen koken en afgieten eieren, melk en kruiden erbij en pureren tot puree.oven op 190 graden,worst in plakjes snijden.andijvie in de vorm dan de worst dan de puree erin gieten.40 min. in de oven.spek in reepjes snijden en bakken zonder boter in de koekepan.spek over op de taart verdelen en stroop eroverheen.KLAAR!!!!!!
Receptnummer: 9413 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept