Ellen's Vijf in de pan (voor Marie-Jose)
Ingredienten: (4 pers.):
1 pond rundergehakt
4 flinke uien
1 literblik Chinese spercieboontjes
1 blik beter gevulde Goulashsoep
1 pak rosti
paprikapoeder
Bereiding:
Uien in ringen snijden en bakken. Gehakt rul bakken. In grote ovenschaal met deksel gehakt scheppen, uienringen erover verdelen,de spercieboontjes afspoelen en uit laten lekken, in stukjes snijden en op het gehakt uien mengsel verdelen hierover het blik soep schenken, en dit alles afdekken met de rosti en bestrooien met paprikapoeder. Dan de schotel met deksel erop 45 min in een oven van 225 graden de laatste 5 minuten zonder deksel. Smakelijk eten! ps deze schotel kun je eventueel al een dag van tevoren maken voeg alleen dan de soep en de rosti pas op het laatst toe
Receptnummer: 2717 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Ellen Opsteen
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept