Betty's romige viscurry
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr. andijvie
400 gr. tilapiafilet of kabeljauwfilet
3 bosuitjes
4 eetl. vloeibare boter
1/2 - 1 eetl. milde currypasta of kerriepoeder
1 teen knoflook
4 eetl. creme fraiche
zout
peper
Bereiding:
Was de andijvie grondig en snijd de bladeren in brede repen. Laat ze goed uitlekken. Snijd de visfilet in repen. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes van 2 cm. Verhit de boter in een wok en roer de currypasta erdoor. Pers de teen knoflook erboven uit. Bak de repen vis op hoog vuur in 2 min keer ze voorzichtig en schep ze met een schuimspaan op een bord. Schep de andijvie en bosui door het bakvet en laat de andijvie al roerbakkend in ca. 2-3 min. slinken, laat het vocht verdampen. roer de creme fraiche erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de repen vis erdoor en warm het gerecht nog even door.
Receptnummer: 2975 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Betty
Opmerking:
Heerlijk met rijst en het is een gerecht voor dagen dat er snel gegeten moet worden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept