Judith's pasta met pijnboompitten en champignons
Ingredienten: (4 pers.):
pasta
2 bakjes champignons
125 gram magere spekreepjes
+/- 50 gram pijnboompitten
1 pakje gormas(duokaas gorgonzola en mascarpone
150 gram)
1 bekertje creme fraiche (125 ml)
Bereiding:
Pasta koken. Spekreepjes uitbakken, dan de spekreepjes eruit halen en in hetzelfde bakvet de gesneden champignons bakken. In een droge koekenpan de pijnboompitjes kort roosteren. Dan de gormas, pijnboompitjes, creme fraiche en spekreepjes door de champignons roeren en 2 minuten zacht koken. De saus door de pasta mengen. Als het op de borden ligt de pijnboompitjes erover strooien. Eet smakelijk!
Receptnummer: 9258 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
dit recept komt van de AH-site.
ook lekker met walnoten
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept