Jutta's spaghetti met kip en bleekselderij
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak honig mix voor spaghetti
50 g. magere spekreepjes
300 g. kipfilet in stukjes
21/2 el.olijfolie
1 ui gesnipperd
1 teentje knoflook gesnipperd
1 struik bleekselderij
in dunne plakjes
400 g spaghetti
zout
Bereiding:
bak de spekreepjes met de kipfilet in de olie al omscheppend bruin. bak de ui en knoflook al omscheppend 3 min. mee.Voeg de bleekselderij toe en bak hem kort mee. voeg 1 1/2 dl. water en de mix toe en breng alles aan de kook. laat de saus op een laag vuur 7 min. sudderen totdat de bleekselderij beetgaar is. kook intussen de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar. giet de spaghetti af en serveer hem met de saus.
Receptnummer: 6793 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: jutta
Opmerking:
C 1000, 580 kcal eet ze
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept