Tine's visspiesjes met een dressing
Ingredienten: (4 pers.):
250 gr.gamba's,
250 gr.tonijn,
250 gr.tilapiafilet,
200 gr.champignons,
zout en peper naar smaak.
wat rozemarijn.
Voor de dressing:
1 theel.gedroogde dragon,
1 sjalotje fijn gehakt,
2 teentjes uitgeperste knoflook,
1 citroen geperst en geraspt,
zout en peper naar smaak,
6 eetl.olijfolie.
Bereiding:
Snijd de vis in blokjes en de champignons in schijven en rijg om en om dus vis champ.vis,champ.aan spiezen.Bestrooi ze met peper en zout en wat rozemarijn.Verwarm een grilpan of verwarm de oven voor.Bestrijk wat olie op de grilpan of rooster en gril ze om en om mooi bruin. Voor de dressing: Meng de olie met de dragon,sjalot wat citroenrasp en 2 eetl.citroensap en knoflook.Voeg nog wat zout en peper naar smaak toe. Serveer de spiesjes met de dressing appart. Lekker met een salade en/of stokbrood.
Receptnummer: 10153 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept