Jan's saté van gamba´s
Ingredienten: (4 pers.):
2 eetlepels olijfolie
sap van 1 ˝ lemoen
knoflook poeder
Saus:
Chilisaus
ketjap
suiker
peper en zout
Bereiding:
Marinade van 2 eetlepels olijfolie, sap van 1 ˝ lemoen en wat knoflook poeder. 3 Gamba's per stokje De Sate maar heel even op de barbecue of gril Saus van Chilisaus, wat ketjap, suiker en peper en zout naar smaak. Voorkeur = chilisaus maar kan ook met tomatenketchup of barbecuesaus.
Receptnummer: 1513 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept