Yo's appelcake met chocolade
Ingredienten: (4 pers.):
1 platte cakevorm van 24 cm diameter
4 appelen
150 g chocolade
250 gr bloem
250 gr suiker
4 eieren
250 gr boter
beetje boter voor de cakevorm
Bereiding:
Snijd de appelen in plakjes of halve maantjes. Maal de chocolade fijn. Smeer de vorm met de boter in en leg er de schijfjes appelen in en de gemalen chocolade. Klop de eieren met de suiker. Zeef de bloem en laat de boter smelten. Meng dit onder het eiersuiker mengsel zodat u een deeg bekomt. Giet dit over de appelen . Laat dit bakken in een voorverwarmde oven op 180c 25 min. daarna op 170c 15 min. smakelijk
Receptnummer: 8179 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept