Agnes' rode curry
Ingredienten: (6 pers.):
6 tot 11 rode rawits (pepers)
4 eetl. knoflook
fijngehakt
3 eetl. sjalotten
fijngehakt
50 gr. gember
fijngehakt
1 serehstengel
fijngehakt
1 theel. Ginseng
fijngehakt of gedroogd
1/2 theel. trassie
1 theel. kaffir limoenschil
fijngehakt
1 theel. ketoembar
Bereiding:
Wrijf of maal ( keukenmachine ) alle ingrediŽnten tot een boemboe (pasta).
Receptnummer: 13222 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 5 min.
Opmerking:
er zijn kleine wekpotjes te koop ( xenos ) wanneer je de curry onder de olie zet ( zoals met pesto ) is het in de koelkast goed houdbaar
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept