Andijvieschotel van Reina
Ingredienten: (4 pers.):
150 gr.ontbijtspek(in kleine blokjes)
1 ui (fijnsnipperen)
1 kilo andijvie
300 gr. rundergehakt
1 zakje kaassaus
100 gr. geraspte kaas
peper, paprikapoeder, nootmukaat
Bereiding:
Verwarm de oven (200 gr) of grill voor. Laat de gewassen en gesneden andijvie op matig vuur ong. in 5 minuten slinken. Laat in een vergiet uitlekken. Bak intussen het spek 5 min. zachtjes in de boter. Voeg ui toe en bak nog 3 min. mee. Voeg daarna het gehakt toe en bak in 5 min. rul. Voeg peper, nootmuskaat en paprikapoeder (naar smaak) en de uitgelekte andijvie toe en schep door elkaar. Bereid de kaassaus volgens het pakje. Vet een ovenschotel in en schep het andijvie gehakt-mengsel erin. Bedek met kaassaus en strooi de geraspte kaas er over. Plaats op het rooster in midden van grill en grilleer goudbruin in ong. 5 min. of in het midden van de oven ongeveer 15 min.
Receptnummer: 3852 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept