Patries' roomkaaskarbonaadjes met tomaat
Ingredienten: (4 pers.):
4 schouderkarbonades
2 tomaten
2 tl basilicum
50 g boter
2 pakjes Mon Chou
3 dl droge witte wijn
Bereiding:
Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Bestrooi de karbonades met zout peper en basilicum. Verhit de boter en bak de karbonades hierin in ca. 20 min. Gaar en bruin. Leg ze op de borden en houd het vlees warm. Roer de Mon Chou en de wijn door het bakvet. Laat de kaas al roerende smelten. Breng hem op smaak met wat peper. Schep de saus over het vlees en strooi de stukjes tomaat erover. Lekker bij gekookte aardappeltjes en andijvie.
Receptnummer: 11466 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept