Engemans haringsalade (uit de libelle)
Ingredienten: (4 pers.):
4 grote aardappelen,in blokjes
zout,peper
3 gekookte rode bietjes,in blokjes
6 zoute haringen in grove stukjes
4 lente-uitjes,in dunne ringen
1dl creme fraiche
1t. mosterdzaadjes,gekneusd
1el fijngesneden platte peterselie
1eetl.fijngesnede dille
Bereiding:
Kook de aardappelblokjes gaar in circa 15 min. Laat ze afkoelen. Meng de aardappelenluchtig met de bietjes,haring en de lente uitjes. Roer een saus van de creme fraiche,mosterzaadjes,dille,peterselie,zout en peper. Schep de dressing voorzichtig door de salade. Serveer er een glas Fino scerry bij.
Receptnummer: 8758 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept