Mari's penne rigate Puttanesca
Ingredienten: (4 pers.):
2 teentjes knoflook
1 blikje anjovisfilets
250 gram zwarte olijvenzoder pit
1 blik gepelde tomaten
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels kappertjes
zout
peper
1 pak fiorenza penne rigate
van honig
1 eetlepel gehakte krulpeterselie
parmezaanse kaas
Bereiding:
pel en snipper de knoflook,spoel de vis af en hak ze fijn, hak de olijven grof. laat de tomaten uitlekken. verhit de olie en fruit de knoflook,voeg de kappertjes,de olijven en de vis toe en bak het ca. 1 min. voeg de tomaat en het tomatenvocht toe en laat de saus ca 10 min zachtjes koken. kook de penne'al dente'volgens de gebruiksaanwijzing. verdeel de penne over de 4 borden en schep de saus en de peterselie erop.
Receptnummer: 2744 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: mari
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept