Elly's zwitserse visschotel
Ingredienten: (4 pers.):
600 gram visfilets(bv. koolvis diepvries)
zout
citroensap
100 gr belegen kaas in plakken
100 gr ham in plakken
2 eieren
1 dl melk
peper
paprikapoeder
50 gr geraspte kaas
Bereiding:
Bestrooi de visfilets met zout en besprenkel ze met wat citroensap. Beboter een ovenvaste schotel. Leg hierin de helft van de kaasplakken en hierop de helft van de ham. Schik de visfilets erop. Bedek deze met de rest van de plakken kaas en ham. Klop de eieren los met melk, peper en paprikapoeder en schenk het mengsel over de inhoud van de schotel. Strooi er geraspte kaas over en laat het gerecht middenin een op 175 C voorverwarmde oven in ongeveer 45 minuten gaar en goudbruin worden.
Receptnummer: 12524 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 55 min.
Opmerking:
Geef er een romige aardappelpuree en een frisse groene sla met tomaten bij.
Eet smakelijk
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept