Sarabethjes tagiatelli met groenten en Gyros
Ingredienten: (2 pers.):
3 stronkjes witlof
bakje verse champignons
een handvol soepgroenten
Kruidenkaas (boursin bvb maar kan ook andere zijn)
1ui +paar teentjes knoflook
400 g gyros met paprika stukjes er door heen
kruiden: zout peper paprika kerrie
1 zakje knorr kaassaus met spekjes (kan ook saus zijn die u zelf maakt bvb kerrie saus of kaassaus.
tagiatelli (vers bij AH, aldi)
Bereiding:
Eerst de ui en knoflook fijn snijden en dit fruiten in een pan. Witlof en champignons snijden. Al de groenten( witlof champignons soepgroenten) voeg je toe aan de gefruite ui en knoflook. Je laat nu alles gaar worden ,bakken. In een andere pan bak je het vlees. Deze voeg je toe als al de groenten gaar zijn gebakken zijn. Dan voeg je een kruidenkaas toe. Alles goed omroeren. Als laaste voeg je de saus toe (zie verpakking werkwijze). De tagiatelli koken in water met een tuinkruidentablet. Tagiatelli op een bord de klaargemaakte groentenvlees saus er over heen en smakelijk eten.
Receptnummer: 10568 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept