Jacqueline's tortillarolletjes met zalm
Ingredienten: (8 pers.):
1 pak gerookte zalm
1 pak tortilla's
bakje knoflookkruidenroomkaas
evt. scheutje melk
1 klein uitje gesnipperd
Bereiding:
Tortilla besmeren met de knoflookkruidenroomkaas (ik gebruik zelf altijd een bakje val blanc van de aldi, maar met paturain o. I. D. Moet het ook lukken). Als de kaas niet lekker uitsmeert even vermengen met een scheutje melk. Hierover een paar plakjes gerookte zalm verdelen, wat gesnipperde ui erover strooien. Tortilla oprollen. Overige tortilla's ook zo vullen en tot gebruik in de koelkast zetten. Opgerolde tortilla's in repen snijden en serveren.
aanvulling:
Ik heb nog een paar nieuwe variaties voor mijn recept.
Tortilla besmeren met kruidenroomkaas en dan beleggen met wat rucola en tonijn (uit blik). Ook lekker is een tortilla met rucola en kip-pesto.
Receptnummer: 12034 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Heerlijke borrelhapje, groot succes op mijn verjaardag.
Als je de tortilla door de helft snijdt in plaats van kleine reepjes ook heerlijk met een picknick.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept