Esther's engelse aardappelen met kabeljauw
Ingredienten: (4 pers.):
750 gr aardappelen
zout
boter (35 gr)
1 ui
500 gr kabeljauwfilet
150 gr champignons
1/4 liter tomatensaus
4 eetlepels melk
1 theelepel oregano
Bereiding:
doe de aardappelen in plakjes en doe ze in een pan met wat zout, kook ze ongeveer 10 minuten. verhit 25 gram van de boter , snipper de ui en bak deze glazig. beboter een vuurvaste ovenschaal en doe er een laagje aardappel in, erna de helft van de ui. leg hier reepjes kabeljauw op, daarop de champignons wat zout en de helft van de tomatensaus. herhaal deze laagjes nogmaals en doe er als laatste de oregano overheen. doe de (afgesloten ) schaal in de oven (200 graden) voor ongeveer 25-30 minuten.
Receptnummer: 4685 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 24 min. | Meer recepten van: esther
Opmerking:
voor de winterse avond!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept