Joy's kleurige visschotel
Ingredienten: (4 pers.):
250 gram zalmfilet (Aldi) -
250 gram kabeljauw -
1 pot gegrilde paprika -
grote pot crème fraiche -
zout en peper.
Eventueel wat champignons.
Bereiding:
De paprika uit laten lekken. Helft ervan in reepjes snijden en de rest pureren met staafmixer. Crème fraiche, zout en peper even mee laten draaien. Reepjes paprika onderin ovenschotel leggen. Daaroverheen de zalmfilet en kabeljauw in stukken draperen. De paprikaprut over de vis schenken. Je kunt eventueel wat champignons ertussen leggen. Ongeveer 20 minuten in de oven op 200°C.
Receptnummer: 11886 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Garneren met peterselie of dille (voor de kleur).
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept