Sophie's romige gehaktsaus met broccoli
Ingredienten: (4 pers.):
1 gesnipperde ui
1 teentje knoflook
1 rode gesnipperde paprika
400 gr kleine roosjes broccoli
3 eetlepels pijnboompitten
een beetje olijfolie
50 gr spekreepjes
400 gr rundergehakt
1 pakje tomato fritto
1 1|2 dl room culinair
1 eetlepel groene pesto
peper en zout
Bereiding:
pijnboompitjes roosteren, spekjes in de olie bakken (3 minuten) Ui en knoflook toevoegen (5 minuten) gehakt erdoor scheppen en rul bakken. Paprika toevoegen en 3 minuten meebakken. Broccoli toevoegen en 1 dl water enaan de kook brengen. Tomato fritto en room culinair toevoegen en op smaak brengen met de pesto en peper en zout.
Receptnummer: 3941 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Lekker met pasta
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept