Miranda's zuurkoolstamppot met runderknakworst
Ingredienten: (2 pers.):
zuurkool (afhankelijk van aantal pers.)
aardappels (afhankelijk van aantal pers.)
blik runderknakworstjes
wat gemalen peper
zout
zakje safraanpoeder
1 theelepel komijn
wat aardappelkruiden
beetje mosterd
scheut olijfolie
Bereiding:
Kook de aardappels en zuurkool gaar. Als je de aardappels gaat koken doe je er zout en een zakje safraanpoeder door. Door de zuurkool doe je wat gemalen peper. Als de aardappels gaar zijn, strooi je er wat aardappelkruiden over. Dan voeg je de zuurkool bij de aardappels, doe je er een scheut olijfolie door en een beetje mosterd. Het geheel door elkaar stampen. Ondertussen heb je de knakworsten even aan de kook gebracht en vervolgens in kleine stukjes gesneden. Met een lepel schep je de knakworstjes en een theelepel komijn door de stampot. En klaar is je zuurkoolstampot met runderknak-worst. Zo smaakt zuurkool weer heel anders!
Receptnummer: 7937 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept