garnalenpannetje van Martine
Ingredienten: (4 pers.):
2 3 struikjes witloof
1 kwart liter room
1 glas droge witte wijn
300 gr. garnalen
100 gr. gemalen kaas
1 visbouillonblokje
Bereiding:
witloof zeer fijn snijden en over 4 potjes verdelen
room en witte wijn tot 2/3 laten inkoken, kruiden (P/Z) en 1 visbouillonblokje toevoegen
garnalen toevoegen en nog even laten opkoken
verdeel het mengsel over het witloof, bestrooi met de gemalen kaas en laat gratineren.
Receptnummer: 1487 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Martine
Opmerking:
Lekker met stokbrood en 1 glaasje witte wijn.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept