Cindy's spinazieflappen
Ingredienten: (4 pers.):
1 pakje bladerdeeg
1 klein potje bladspinazie
1 klein blikje mais
1 ui
1/2 rode paprika
100 gram feta
1 pakje room culinair/creme fraiche
snufje zout en peper
Bereiding:
Ontdooi de bladerdeeg plakjes.Verwarm de over voor op 180 graden. Snij de ui in kleine stukkjes evenals de rode paprika. Maak van de feta kleine blokjes. Laat de mais en de spinazie uitlekken. Doe alle ingredienten in een kom en meng goed door elkaar een snufje zout en peper en een scheut/schep room culinair. Schep het spinaziemengsel in kleine porties op een bladerdeegplak en vouw deze diagonaal dicht, ga door tot alles verdeeld is over de flappen. Zet de flappen in de over, midden, voor plusminus een kwartier. Wanneer de flappen bruin worden zijn ze klaar. Serveer erbij rijst en een vegatarische burger of een ei... Eet ze
Receptnummer: 3682 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: cindy
Opmerking:
Makkelijk, slank en lekkerrrrr
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept