Reina's Vis Pimiento ovengerecht
Ingredienten: (4 pers.):
4 Kabeljauwfilets
Saus:
150 gr. oude geraspte kaas
150 gr. verse roomkaas (bijv.mon chou)
1 kleine ui fijngesneden
2 eetl. klein gesneden rode paprika
2 eetl. (verse) peterselie (fijngesneden)
ca. 1 dl. droge witte wijn
1 blikje tomatencrémesoep
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 gr. Leg de visfilets in een enkele laag in een licht beboterde ovenvaste schaal. Doe de ingrediënten voor de saus in een pan en kook ze zachtjes onder goed roeren tot de kaas is gesmolten en alles goed is vermengd (het moet een dikke saus zijn, maar je kunt event. nog wat water of wijn toevoegen). Schenk de saus over de vis en bak dit onafgedekt ong. 25 min. of tot de vis gaar is in de oven. Lekker met rijst of aardappels (puree)of frites en een salade.
Receptnummer: 3997 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
Iedere stevige witte vis kan voor dit gerecht gebruikt worden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept